Gjeldende aktivitet

Hvis du har lagt merke til at datamaskinen fryser eller er tregere, kan du åpne vinduet Programaktivitet. Dette vinduet viser en liste over programmer som kjører og aktive prosesser, og avslutter ett eller flere programmer som bruker for mye av datamaskinens ressurser.

Slik ser du gjeldende aktivitet og/eller avslutter et program:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Ytelse.
  3. I blokken Gjeldende aktivitet klikker du på Vis aktivitet-knappen.

Dette åpner vinduet Programaktivitet, der fanen Kjører er åpen.

4. Fra listen med programmer velger du det som bruker mest prosessorressurser (i CPU-kolonne-) og/eller RAM (i Minne-kolonnen), og klikker på Avslutt prosess-knappen.

Programmet vil da avsluttes.